ENGLISH
DESTEK OL!
Gönüllü Ol
HABERLER

Victor Ananias’ın kitabı “Yaşam Dönüşümdür”ün İkinci Baskısı Çıktı

Yayınlanma Tarihi: 12 Nisan 2016
Victor Ananias’ın kitabı “Yaşam Dönüşümdür”ün İkinci Baskısı Çıktı

“Bu kitabı yazacak mıyım bilemiyorum,” diyordu yıllar önce bir
yazısında. O kitabı yazdı ama yayımlandığını göremeden aramızdan
ayrıldı. Türkiye’de ekolojik yaşamın öncülerinden, Buğday Hareketi ve
Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin kurucusu Victor
Ananias’ın makalelerinden oluşan “Yaşam Dönüşümdür” adlı kitabının
ikinci baskısı yine Doğan Kitap tarafından yapıldı. Kitabı Buğday Derneği’nden edinebilir ve toplu sipariş verebilirsiniz…

Victor Ananias’ın ikinci baskısıyla, yeniden raflarda yerini alacak “Yaşam Dönüşümdür” kitabını, Buğday Derneği’nden sipariş ederek, avantajlı olarak satın almanız mümkün. Kitabı, tek siparişle aldığınız takdirde 25 lira, 5 adet ve daha fazlası için sipariş verdiğinizde ise 20 liradan edinebilirsiniz. Rakamlara KDV dahil ancak kargo ücretinin alıcıya ait olduğunu hatırlatalım.

Sipariş ve toplu satış için elanur@bugday.org adresine mail atmanızı rica ederiz.

Dönüşüme hizmet etmek
Ekolojik yaşam hareketinin öncülerinden, Buğday hareketinin kurucusu Victor Ananias’ın ekolojik yaşam anlayışını temel alarak, hemen her alanda yazdığı makalelerden oluşan kitabı, Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’ndeki arkadaşları tarafından yayıma hazırlandı. İlk baskısı 7 Mart 2012’de Doğan Kitap tarafından yapılan kitapta; Ananias’ın kendi kaleminden yaşam öyküsü; yeni ekonomiden doğa dostu yaşama, an’ı yaşamaktan ölüme kadar yaşamın hemen her alanında makaleleri, el yazsıyla kaleme aldığı yazıları, çizimleri, fotoğrafları ve hakkında yazılanlar yer alıyor.

Victor Ananias, kurucusu olduğu Buğday Derneği’nin çalışmalarına temel oluşturan “yaşam dönüşümdür” sözünün önemini kitapta şöyle açıklıyor: “… Kendini gerçekten iyi hissetmenin, sağlıklı olmanın, iletişim kurmanın, gelişmenin, topluma faydalı olmanın ve bir çok aradığımız meziyetin en etkin aracı hizmet etmek… Buğday Derneği’nin ‘yaşam dönüşümdür’ sloganı doğru, sevdiğim bir ifade, tamamlayıcısı da ‘dönüşüm, hizmet ile şekillenir’ olabilirmiş.”

Bilgi için: Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği
(0216) 349 99 33
elanur@bugday.org
www.victorananias.org

1 adet yorum var

  1. Sunaaraz

    Çalışmalarınızı başından beri takip ediyorum lise kimya öğretmeniyim lise öğrencilerine yönelik okulum için broşür kitap ve diğer materyallerinizi bekliyorum adres haydarpaşa mesleki ve teknik anadolu lisesi tıbbiye caddesi üsküdar şimdiden teşekkürler suna araz kimya öğretmeni

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Paylaş