ENGLISH
DESTEK OL!
Gönüllü Ol
HABERLER

Buğday Ekoloji İzmir’de!

Yayınlanma Tarihi: 3 Şubat 2016
Buğday Ekoloji İzmir’de!

Bu yıl 7.si düzenlenecek olan EKOLOJİ İZMİR fuarı 27 – 30 Nisan 2016 tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek. İZFAŞ’ın düzenlediği ve Türkiye’yi ulusal ve uluslararası alanda temsil eden tek sertifikalı Organik Ürünler Fuar’ı olan Ekoloji İzmir’de, Buğday Derneği de yer alacak. Tüm dostlarımızı bekliyoruz…

Organik giyim eşyalarından bebek ürünlerine, kozmetikten gıdaya ve temizlik ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinin sergilendiği, değer zincirindeki tüm paydaşların katılımcı ve ziyaretçi olabileceği EKOLOJİ İZMİR, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da yine OLIVTECH “Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı” ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek ve tüm organik ürünlerin bir arada görülebileceği ‘’demo dükkan’’, tüm gün açık olacak ‘’organik restoran’’ ve ‘’organik pazar’’ı ile organik ürün meraklılarını bir araya getirecek.

Fuar Tarihi: 27 – 30 Nisan 2016

Ziyaret Saatleri: 10.00-19.00

Yer: Fuar İzmir – D Holü

Fuarla ilgili ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

Tüm eski ve yeni dostlarımızı fuara ve buğday standına bekliyoruz.

 

1 adet yorum var

  1. C.Canan kaya

    Gelmeyi isterim 24 veya 25 nisan tekrar hatirlatma yapramisiniz lutfen yerinizi ziyaret etmek isterim ama önce sizinle telefonla görüşmek isterim veya yüz yüze.
    Saygılarımla
    Canan kaya

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Paylaş